Vandra, cykla, ta jägarexamen och spela golf i Värmland

Vandra

Upplev Hagfors på MTB

Jägarexamen

Golfpaket

På Risberg Herrgård bor du i de tillhörande flygelbyggnaderna. Boendet ligger i en enastående herrgårdsmiljö, där man rår sig helt själv och med naturen som närmaste granne. Med Risberg som bas är det enkelt att ta del av såväl fina naturupplevelser som vandringsleder, cykelrutter och fiskeupplevelser. Det finns även möjligheter att kombinera med kulturella inslag och matupplevelser..

Inom fem minuters avstånd från Risberg finns restauranger och butiker. Boendet är fullt utrustat för självhushåll. Vill man laga sin egen mat finns recept på goda maträtter som kan lagas och där det är möjligt att handla närproducerade råvaror, ibland direkt från producent. I mån av tillgång är det även möjligt att ta del av grönsakerna i gårdens köksträdgård.

Risberg Herrgård har ett fantastiskt läge vid Rådasjön, som bjuder in till både bad och grillkvällar. 

Nån kilometer från herrgården startar cykellederna Klarälvsbanan och Klarälvsleden. De tar dig genom hela Värmland från Vänern i söder till vildmarken i norr. Från Risberg har man också nära till vandringsleder som Finnleden, Brattforsheden och Halgån.  För den som läst Ninni Schulmans böcker finns dessutom en unik möjlighet att med hjälp av en dokumentation vandra i de kvarter där hennes spännande handlingar utspelas.

Vi garanterar ett enskilt boende i våra flyglar med närhet till naturen!

Välkommen att ta del av norra Värmlands fantastiska möjligheter!